Net geen verrassing Arantxa Rus tegen Serena Williams

MONSTER - Arantxa Rus lukte het niet om tennislegende Serena Williams te verslaan. In de tweede ronde van het WTA-toernooi van Cincinnati heeft de tennisster uit Monster net niet voor een verrassing kunnen zorgen.

Williams kreeg de overwinning allerminst cadeau. Ze kon Rus pas na 2 uur en 48 minuten uitschakelen. De eerste set ging gelijk op. In de vierde game werkte Rus het eerste breakpoint van Williams succesvol weg. In de tiebreak had de Nederlandse tennisster een overwicht. Op 6-5 liet ze echter op eigen service een setpoint liggen. Daarna haalde Williams alsnog de eerste set binnen.

In de tweede set leverde Rus meteen haar service in, maar ook Williams was de controle kwijt. Rus wist een derde set af te dwingen. Daarin kwam Rus na een achterstand van 2-5 ijzersterk terug tot 6-5. Williams wist zich echter net op tijd te herpakken en zegevierde alsnog dankzij een vlotte tiebreak.

WTA

Rus schakelde in de eerste ronde van het WTA-toernooi Alison Van Uytvanck uit . De nummer 72 van de wereldranglijst won met duidelijke cijfers van de Belgische nummer 58e van de wereld. Rus zegevierde binnen anderhalf uur in twee sets: 6-2 6-3.

LEES OOK: Tennisresultaten Kiki Bertens en Arantxa Rus rest van het jaar anders bijgehouden

Meer over dit onderwerp:
ARANXTA RUS TENNIS WTA
Deel dit artikel: