Instellingen

Niek de Graaf (56) vermist, voor het laatst gezien tijdens hardlopen in Haagse Bos

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie

DEN HAAG - De politie is op zoek naar de 56-jarige Niek de Graaf uit Den Haag. De man wordt sinds dinsdagmorgen vermist. Hij is voor het laatst gezien in het Haagse Bos. Daar was hij aan het hardlopen. Een zoekactie die de politie daar woensdag hield, leverde nog niets op. 'Wij kijken nog steeds naar hem uit', aldus een woordvoerder.

De dochter van de man roept in een bericht op Facebook op naar De Graaf uit te kijken. 'Papa is gaan hardlopen en niet terug gekomen. Kunnen jullie alsjeblieft een oogje open houden of jullie hem zien.' Volgens haar ging De Graaf rond negen uur 's morgens hardlopen en is hij voor het laatst gezien in de buurt van Paleis Huis ten Bosch.

De politie heeft inmiddels via Twitter en de pagina met vermissingen op de eigen website aandacht voor de zaak gevraagd. Niek de Graaf heet officieel Niconet William de Graaf. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft grijs haar. Hij droeg op de dag van zijn verdwijning hardloopkleding: een donkerrood shirt met korte mouwen en een streep op één van de schouders, zwarte broek en opvallende blauwe schoenen.

De politie roept mensen die informatie hebben op contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-6070.