Vier mannen aangehouden na steekpartij in Gouda

Twee personen raakten gewond
Twee personen raakten gewond © AS Media
GOUDA - Bij een steekpartij op de Westhaven in Gouda zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie. Vier mannen zijn aangehouden, waaronder de twee slachtoffers.
Rond 00:00 uur ontving de politie de melding van een vechtpartij aan de Westhaven in Gouda. Vrijdagavond was er ook al een melding geweest van geluidsoverlast vanaf hetzelfde adres.
Toen de politie aankwam op de locatie werd een 33-jarige man uit Gouda door drie mannen in bedwang gehouden. De Gouwenaar bleek een mes bij zich te hebben en zou daarmee één van de mannen die hem in bedwang hield, hebben verwond.

Ziekenhuis

Het slachtoffer is een 24-jarige man uit Gouda en hij werd in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de man die in bedwang werd gehouden moest worden gecontroleerd op zijn verwondingen. Hij is wel naar het ziekenhuis gebracht.
Omdat het voor de politie niet meteen duidelijk was wie er schuldig waren en wie niet, zijn alle vier de mannen opgepakt. De 33-jarige man wordt dinsdag 8 september voorgeleid bij justitie.