Man toont geslachtsdeel aan jonge vrouw in Delftse tram en wordt opgepakt

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Omroep West
DELFT - Een 36-jarige man uit Delft heeft zondagochtend zijn geslachtsdeel meerdere keren laten zien aan een jonge vrouw die op dat moment ook in de tram zat. De man is gearresteerd nadat een medepassagier de man tegen hield.
De politie kreeg zondagmorgen rond 8.10 uur de melding dat een man zijn geslachtsdeel had laten zien aan een medepassagier. De verdachte probeerde dit niet veel later nog een keer te doen, maar werd hierbij tegengehouden door een andere reiziger. Op dat moment liep de verdachte al opnieuw met zijn geslachtsdeel uit zijn broek door de tram.
De 36-jarige man is hiervoor gearresteerd, maar de politie is op zoek naar de jongedame die het slachtoffer van dit zedenmisdrijf is. Ook zoekt de politie naar de mensen die op dat moment in de tram zaten. Omdat er meerdere passagiers waren, gaan de agenten ervan uit dat er meer mensen zijn die het voorval hebben gezien. De politie hoopt vooral met de passagier in contact te komen die de jongedame beschermde om zo zijn getuigenverklaring op te kunnen nemen.