FC Lisse te sterk voor Hoek, Ter Leede doelpuntloos tegen ACV

REGIO - FC Lisse heeft zaterdag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek in Hoek wonnen de Lissenaren met 1-2. Ter Leede kwam op eigen bodem niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen ACV. VVSB en Harkemase Boys speelden ook gelijk.

HSV Hoek - FC Lisse

FC Lisse heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij HSV Hoek gingen de Lissenaren er met een 1-2 winst vandoor.

Lisse begint goed aan de wedstrijd, maar weet weinig grote kansen te creëren. Na iets meer dan een halfuur spelen komt de ploeg van Raymond Bronkhorst op een 0-1 voorsprong. Na een goede voorzet maakt Tom Duindam de openingstreffer. Vlak voor rust verdubbelt Klijbroek de voorsprong voor de Lissenaren.

Na rust heeft FC Lisse het een stuk lastiger en ziet het Hoek de nodige kansen creëren. Wanneer Rik Impens voor Hoek de aansluitingstreffer binnenschiet, komt Lisse er amper meer uit. Beide ploegen weten niet meer te scoren.

Ter Leede - ACV

De wedstrijd tussen Ter Leede en ACV is geëindigd zoals deze begon. Na 90 minuten stond de brilstand nog steeds op het scorebord.

Ter Leede heeft het lastig met de ploeg uit Assen en wordt in de eerste helft naar achter gedrukt. Het is prijsschieten voor de bezoekers die de doelman niet weten te passeren. In de tweede helft is Yassin Kaabouni dicht bij een doelpunt voor de Sassenheimers. Hij ziet zijn inzet via de doelman op de lat eindigen.

VVSB - Harkemase Boys

Na een gelijkspel en een overwinning tijdens de eerste twee speelronden, deelt VVSB op speeldag drie de punten. Tegen Harkemase Boys komen de Noordwijkerhouters terug van een 0-1 achterstand (doelpunt: Berwout Beimers).

Een kwartier voor tijd is het Matthieu van den Assem, die als invaller koud een minuut in het veld staat, die scoort. Daarna krijgt Harkemase Boys de grootste kans op de overwinning, maar doelman Lars Jansen (VVSB) plukt de bal uit de kruising.

Scoreverloop

HSV Hoek - FC Lisse: 1-2 (0-2)

  • 0-1 Duindam
  • 0-2 Klijbroek
  • 1-2 Impens

Ter Leede - ACV: 0-0 (0-0)

VVSB - Harkemase Boys: 1-1 (0-0)

  • 0-1 Beimers
  • 1-1 Van den Assem
Deel dit artikel: