Hockeymannen Pinoké te sterk voor HGC, Klein-Zwitserland onderuit tegen Hurley

REGIO - De hockeymannen van HGC hebben niet van Pinoké kunnen winnen. Op De Roggewoning verloren de Wassenaarders met 1-2. Ook Klein-Zwitserland wist de punten niet in eigen huis te houden. Hurley was met 0-2 te sterk.

HGC - Pinoké

Na de gewonnen topper tegen Den Bosch op donderdag begint HGC zwak aan de wedstrijd. Pieter Sutorius schiet raak, waardoor Pinoké al na vijf minuten op een 1-0 voorsprong komt. Lang kunnen de bezoekers niet van het voordeel winnen, want na twintig minuten spelen maakt Maico Casella de gelijkmaker.

Een benutte strafbal van Alexander Hendrickx betekent een 1-2 overwinning voor Pinoké.

Klein-Zwitserland - Hurley

Vorige week haalde Klein-Zwitserland tegen Amsterdam knap het eerste punt van het seizoen. Tegen Hurley waren de Hagenezen minder gelukkig. Door doelpunten van Roderic Schwirtz en Noam Sheridan verliest Klein-Zwitserland met 0-2.

Dames:

Victoria – HDM

HDM kent weinig moeite met Victoria. De hekkensluiter houdt in het eerste bedrijf knap stand tegen HDM. Direct na de openingstreffer van Jip Dicke zorgt Daphne Voormolen namens Victoria voor de gelijkmaker.

Na rust zijn het de Hagenezen die eroverheen walsen. Dicke vindt nog twee maal het net. Ook Tessa Beetsma is een keer trefzeker. Door de 1-4 overwinning blijft HDM meedoen in de top van de Hoofdklasse.

Laren - HGC

HGC komt na 40 minuten via een benutte strafbal van Dirkie Chamberlain op voorsprong. De ploeg uit het Gooi komt nog terug in de wedstrijd via de aansluitingstreffer van Sanne Hak, maar weet de Haagse aanvallen niet te weerstaan. Opnieuw is Chamberlain de doelpuntenmaker. Daarmee zet zij de 1-2 eindstand op het scorebord.

Meer over dit onderwerp:
HOCKEY KLEIN ZWITSERLAND HGC HDM
Deel dit artikel: