Inbreker gearresteerd na signaal gestolen tablet

RIJSWIJK - Een 46-jarige man is in Rijswijk aangehouden voor een reeks inbraken in diverse woningen in Zoetermeer. De politie wist de verdachte op te sporen door het signaal te volgen dat een van de gestolen tablets uitstraalde. In een woning werd een grote hoeveelheid aan gestolen goederen gevonden.

Diverse bewoners van de Zoetermeerse wijk Rokkeveen deden aangifte van inbraak in hun woning. Hierbij werden tablets, telefoons, laptops, parfum en andere goederen gestolen.

Tijdens het onderzoek bleek dat een van de gestolen tablets nog steeds een signaal uitzond. De politie kon dit signaal traceren naar een woning in Rijswijk. Twee agenten uit Rijswijk gingen op de melding af en namen een kijkje in de Louis Davidsstraat.

Huiszoeking

De recherche in Den Haag bleek ook al bezig te zijn met een onderzoek naar een van de bewoners van hetzelfde pand. De politie deed daarom een huiszoeking, waarbij een grote hoeveelheid gestolen goederen werd gevonden. De 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats die in de woning was, is door de politie gearresteerd. Hij wordt verdacht van inbraak en diefstal.

Meer over dit onderwerp:
INBREKER DIEFSTAL ZOETERMEER
Deel dit artikel: