Hockeydames HDM blijven winnen, HGC wint van Victoria

REGIO - De hockeydames van HDM hebben Bloemendaal aan de zegekar gebonden. HDM won met 2-1. Ook de dames HGC stapten winnend van het veld. Zij waren met 3-2 te sterk voor Victoria.

Dames:

HDM - Bloemendaal

HDM heeft opnieuw een wedstrijd winnend afgesloten. In eigen huis boekte de damesploeg haar vijfde overwinning op rij.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam via Ashley Hoffman en Pien van der Heide op een 2-0 voorsprong. De aansluitingstreffer van Cis van der Salm kon uiteindelijk niet voorkomen dat HDM er met de 2-1 winst vandoor ging.

HGC - Victoria

De damesploeg van HGC heeft geen fout gemaakt tegen Victoria. In de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze Victoria won HGC met 3-2.

Op sportcomplex de Roggewoning kwam Victoria twee keer uit een strafcorner knap terug van een achterstand. De 3-2 van Dirkie Chamberlain na 69 minuten zou uiteindelijk worden bekroond tot winnend doelpunt.

Mannen:

Bloemendaal - HGC

Op bezoek bij koploper Bloemendaal heeft HGC een 0-2 voorsprong uit handen gegeven. De Wassenaarders stapten met een 3-2 nederlaag van het veld.

Bloemendaal stond na vier speelronden fier aan kop met twaalf punten uit vier wedstrijden. Toch kwam HGC knap op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Kenta Tanaka en Steijn van Heijningen.

Het lukte HGC niet om de riante voorsprong over de streep te trekken. De wedstrijd kantelde volledig toen Tim Swaen, Jorrit Croon en Arthur van Doren alledrie namens Bloemendaal trefzeker waren.

Klein-Zwitserland - Almere

De mannen van Klein-Zwitserland hebben ternauwernood een 2-1 overwinning op Almere over de streep getrokken. Door doelpunten van Rogier Schaeffers en Marco Miltkau stonden de Hagenezen op een 2-0 voorsprong. Ryan Julius maakte het nog spannend door vlak voor tijd de aansluitingstreffer te maken.

Meer over dit onderwerp:
HOCKEY HGC KLEIN ZWITSERLAND HDM
Deel dit artikel: