Vier aanhoudingen in Gouda voor handel in verdovende middelen

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
GOUDA - De politie heeft in een pand in Gouda vier mannen opgepakt voor handel in verdovende middelen. De politie voerde in de nacht van zondag op maandag vanwege de coronamaatregelen een controle uit op het pand aan de Tristanstraat en stuitte op vier mannen die handelden in verdovende middelen. Dat maakte de politie woensdag bekend.
Rond 01.00 uur stonden agenten op het punt om het pand aan de Tristanstraat te betreden voor een controle, toen zij twee mannen in het pand zich verdacht zagen gedragen. De agenten gingen vervolgens naar binnen en hielden vier verdachten aan op verdenking van handel in verdovende middelen.
Na een doorzoeking trof de politie nog meer hoeveelheden verdovende middelen aan. Deze zijn net als enkele voertuigen en contant geld in beslag genomen. De vier verdachten, een 43-jarige Reeuwijker, een 40-jarige Gouwenaar en twee 35-jarige mannen zonder vaste woon-of verblijfplaats, zitten op dit moment nog vast.

Pand voor twee weken gesloten

De burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve, heeft besloten dat het pand in ieder geval twee weken dicht moet. In die tijd wordt er gekeken of het pand langer dicht moet blijven.