Vrouw komt om bij ongeluk Gouderak

© AS Media
GOUDERAK - Een 38-jarige vrouw uit Gouda is overleden nadat ze zaterdagavond betrokken was bij een ongeluk op de N207 bij Gouderak, zo meldt de politie. Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur bij het Verbindingsasje in die plaats. Een 28-jarige man uit Krimpenerwaard is aangehouden. Hij zou voor het ongeluk zijn opgevallen 'door zijn opvallend rijgedrag', meldt een woordvoerder.
Bij het ongeluk waren twee personenauto's en een bestelbus betrokken. De politie zegt dat de bestelbus frontaal op een van de personenauto's botste, waarschijnlijk omdat de bus op de verkeerde weghelft was terechtgekomen. Na deze klap, reed een andere personenauto nog tegen de wagens aan. De omgekomen vrouw bestuurde een van de personenauto's. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze zondagmorgen aan haar verwondingen overleed.
De aangehouden man uit Krimpenerwaard reed in de bestelbus. Hij raakte ook gewond. De politie meldt dat verschillende getuigen door de politie zijn opgevangen. Zij kregen slachtofferhulp aangeboden.

Dashcambeelden

De woordvoerder hoopt dat mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren, of mogelijk beelden hebben gemaakt met een dashcam, contact opnemen.