Westlandia met lege handen na duel tegen JOS Watergraafsmeer

NAALDWIJK - Het is Westlandia niet gelukt om de uitwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer te winnen. In Amsterdam ging JOS met een 2-1 overwinning aan de haal.

De wedstrijd stond eigenlijk om 14.00 uur op het programma. Omdat scheidsrechter Jan-Willem Bouw met pech langs de snelweg stond, floot hij een kwartier later dan gepland voor het startsignaal.

Na vijftien minuten spelen, mocht hij opnieuw op zijn fluit blazen, omdat JOS op een 1-0 voorsprong kwam. Met een prachtig hakje werd de bal dwars door de defensie gestoken op de weggelopen Richmond Bossman. Met een lage schuiver in de verre hoek maakte hij de openingstreffer.

Kruising

Nog voor rust bracht Serhat Cakmak Westlandia op gelijke hoogte. Melvin Vissers lobte de bal over de Amsterdamse defensie heen, waarna Cakmak de bal met zijn borst meenam. Vanaf rechts schoot hij de bal in de verre kruising.

Na de pauze kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Door onoplettendheid in de defensie van Westlandia kreeg Raven Bergwijn alle ruimte om door te lopen en rustig binnen te schieten.

Quick speelt niet

De Naaldwijkers kwamen de klap niet meer te boven, waardoor ze blijven steken op zeven punten uit zes wedstrijden.

De wedstrijd tussen Quick en VV Hoogland is wegens coronabesmettingen uitgesteld.

Scoreverloop:

JOS Watergraafsmeer - Westlandia: 2-1 (1-1)

  • 1-0 Bossman
  • 1-1 Cakmak
  • 2-1 Bergwijn

LEES OOK: Verdachte die 17-jarige Jim aanreed: 'Ik had niet gedronken'

Deel dit artikel: