ZZ Leiden kan in Rotterdam geen vuist maken, The Hague Royals kansloos onderuit

REGIO - Het is ZZ Leiden opnieuw niet gelukt om te winnen in de DBL. In Rotterdam was Feyenoord met 99-78 te sterk. Ook The Hague Royals staat na twee wedstrijden nog met lege handen. In het Zuiderpark verloor de ploeg van Bert Samson met 60-80 van Den Helder Suns.

ZZ Leiden begon nog goed aan de wedstrijd. Na een kwart spelen stonden de Leidenaren met 25-28 voor. De rest van de wedstrijd liep de ploeg uit de Sleutelstad achter de feiten aan. Feyenoord schoot zeventien driepunters raak en won de wedstrijd uiteindelijk met 99-78. Zaterdag krijgt ZZ Leiden opnieuw een kans om de eerste punten van dit seizoen te pakken. Dan krijgen de Leidenaren Almere op bezoek.

The Hague Royals en Den Helder deden in het eerste kwart niet voor elkaar onder. Na tien minuten spelen leidden de nieuwkomers in de DBL met 23-22. Pas in de loop van het tweede kwart werd het krachtsverschil duidelijk. Den Helder Suns liet The Hague Royals geen moment meer in de wedstrijd komen en liep uit naar een 60-80 overwinning.

LEES OOK: Titelaspiraties ZZ Leiden zonder publiek: 'Vijf Meihel wordt weer Vijf Meihal'

Meer over dit onderwerp:
BASKETBAL ZZ LEIDEN THE HAGUE ROYALS
Deel dit artikel: