Derde verdachte overval Kruidvat Monster aangehouden

De winkel is gesloten
De winkel is gesloten © WOS
MONSTER - Met de aanhouding van een 23-jarige man uit Montfoort zitten er in totaal drie verdachten vast voor de overval op het Kruidvat in Monster. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Tegen twee andere verdachten is vorige week bijna vier jaar cel geëist. De winkel aan de Zeestraat werd eind maart overvallen.
Twee medewerksters van het Kruidvat kwamen 's morgens vroeg aan bij de winkel, toen er plotseling twee mannen tevoorschijn kwamen. Ze werden bedreigd met een mes en moesten geld uit de kluis afgeven. Daarna werden de vrouwen vastgebonden achtergelaten. Het opsporingsprogramma Team West toonde in april beelden van de overval.
Eén van de verdachten van de overval (22) en de vermoedelijke chauffeur van de vluchtauto (25) stonden vrijdag voor de rechter. Ze hoorden 47 maanden cel tegen zich eisen. Maandag is vervolgens de tweede verdachte van de overval aangehouden. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die zijn voorarrest met veertien dagen heeft verlengd. De 23-jarige Montfoorter moet op een later moment voor de rechter komen.