Werk! Omroep West zoekt freelance sportverslaggever/redacteur

REGIO - Bij Omroep West volgen we de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland. We zijn elke wedstrijd live bij ADO Den Haag en zoals je gemerkt hebt, is daar altijd iets te doen. Met Kiki Bertens, Patrick Roest en Kjeld Nuis hebben we atleten die op wereldniveau presteren. Daarnaast zijn er genoeg sociaal-maatschappelijke verhalen te maken door de coronacrisis. Kortom: een regio waar sport leeft.

Lijkt het je leuk om te werken in deze mooie sportregio? Dan hebben wij de ideale baan voor jou. Omroep West zoekt iemand die zowel als camjo als op de online redactie kan werken. Je bent dan inzetbaar voor alle werkzaamheden op al onze kanalen. We brengen het laatste nieuws in onze radioprogramma's, onze televisie-uitzendingen en natuurlijk op de website. Op onze social media bereiken we honderdduizenden mensen. Als je een sportjournalist in hart en nieren bent, kennis hebt van de sport in onze regio en je bruist van de ideeën, dan zoeken we jou.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding hbo-journalistiek
  • Rijbewijs B
  • Minstens 3,5 jaar relevante werkervaring
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
  • Creatieve, scherpe en soms kritische denkwijze
  • In staat om voor alle kanalen te produceren en items te vervaardigen

Onze ideale kandidaat voldoet aan al deze voorwaarden. Maar ook als je voornamelijk in één van bovenstaande werkzaamheden bent gespecialiseerd, nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van CV, voor 11 november naar:

vacatures@omroepwest.nl

Deel dit artikel: