Vermiste Celine (15) teruggevonden in Haagse woning, verdachte (31) opgepakt

DEN HAAG - De 15-jarige Celine uit het Brabantse Berghem, die dagenlang was verdwenen, is woensdag rond middernacht gevonden in een huis in de Haagse Piet Heinstraat. Dat maakte de politie donderdagochtend bekend. Een 31-jarige Hagenaar is opgepakt in verband met haar vermissing.
Het meisje verdween vorige week vrijdag. Ze vertrok vanaf haar moeders huis aan de Schoolstraat in Berghem. Sindsdien was ze niet meer gezien.
Haar familie komt ‘superlatieven tekort’ om te omschrijven hoe blij ze is dat het 15-jarige meisje weer terecht is. 'Die waren natuurlijk helemaal gelukkig. Door het dolle heen', laat Jeroen Baardemans, die als familiewoordvoerder optreedt, weten aan Omroep Brabant.

'In zorgwekkend gezelschap'

Eerder op woensdag werd een Amber Alert uitgegeven vanwege de vermissing van Celine. Volgens de politie was zij mogelijk in levensgevaar en in 'zorgwekkend gezelschap'. Ze zou vrijdag door een onbekende man vlakbij haar huis in Berghem zijn opgepikt en vervolgens zijn weggereden. Of het meisje iets is aangedaan, is niet bekendgemaakt.
De familieleden van Celine laten in een verklaring weten dat ze de afgelopen week vanuit verschillende kanten enorm veel steun en hulp gehad bij de zoektocht naar Celine. Dit heeft hen erg goed gedaan, ze zijn iedereen erg dankbaar voor alle ondersteuning en hulp. 'Ook alle media-aandacht heeft zeker geholpen bij de zoektocht', laat de familie weten.