ADO-aanvoerder Peet Bijen weken aan de kant

Peet Bijen druipt geblesseerd af
Peet Bijen druipt geblesseerd af © Soccrates Images
DEN HAAG - ADO Den Haag kan de komende weken niet beschikken over aanvoerder Peet Bijen. De aanvoerder, die woensdag tijdens het bekerduel met Sparta na een kwartier aan de kant moest, heeft een enkelblessure. Hoe lang het herstel gaat duren, is niet bekend.
Middenvelder Ravel Morrison kampt met een lichte kwetsuur. De Engelsman werd tegen Sparta na 96 minuten spelen afgelost door John Goossens. Of hij zondag tegen PSV kan spelen, is nog niet bekend.
ADO won het bekerduel tegen Sparta na strafschoppen. In de 94ste minuut stond het nog 0-1 voor de Rotterdammers. Toen kopte doelman Luuk Koopmans de gelijkmaker strak tegen de touwen, waardoor er een verlenging nodig was. Beide ploegen kwamen in de verlenging niet tot scoren. Uiteindelijk nam de Haagse ploeg de strafschoppen beter.