Man opgepakt voor mishandeling postbezorger in Honselersdijk

Dit is niet de postbode uit het verhaal | Foto ter illustratie: ANP
Dit is niet de postbode uit het verhaal | Foto ter illustratie: ANP
HONSELERSDIJK - De politie heeft een 29-jarige man uit Honselersdijk opgepakt voor een zware mishandeling in zijn dorp. Eind november vorig jaar werd een toen 60-jarige postbezorger zo hard geslagen dat hij blijvend letsel opliep. De postbezorger deed afgelopen dinsdag zijn verhaal in het opsporingsprogramma Team West.
Op vrijdagavond 29 november 2019 parkeerde de man zijn bestelbus in de Dijkstraat in Honselersdijk. Hij zette zijn alarmlichten aan en stapte uit. Niet veel later werd hij ingehaald door een grijze Citroën, waaruit twee mannen stapten.
De bijrijder spuugde de postbezorger in zijn gezicht en gaf hem een harde vuistslag. De man viel bewusteloos op de grond en is nog steeds niet hersteld van de mishandeling. 'Ik heb altijd pijn in mijn schouder en mijn handen voelen verdoofd. Ik kan ze bewegen, maar ik voel niks met mijn handen', zei hij in Team West.
De Dijkstraat in Honselersdijk
De Dijkstraat in Honselersdijk © Omroep West

Twee verdachten

Donderdagochtend pakte de politie de 29-jarige Honselersdijker op. Eerder deze week werd ook een 30-jarige Hagenaar aangehouden. Beide mannen zijn na het verhoor vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachten in de zaak.