Twee Hagenaars neergestoken bij vechtpartij met auto-inbreker

© Regio15
DEN HAAG - Een vermoedelijke auto-inbreker heeft dinsdagochtend twee mannen van 18 en 27 jaar neergestoken nadat hij door het tweetal werd betrapt. De twee mannen raakten gewond. De steekpartij vond plaats op een woonwagenkamp op de Tom Mandersstraat in de Haagse wijk Wateringseveld. De verdachte is op de vlucht.
De 27-jarige man hoorde rond 5:00 uur van een buurman dat er iemand bij zijn auto rondhing. De vermeende auto-inbreker zou inmiddels zijn weggefietst en dus ging de Hagenaar samen met een 18-jarig familielid op zoek.
Ze zagen een fiets staan op de Tom Mandersstraat en in de auto van een vriend bleek een onbekende man te zitten. De 27-jarige man trok de verdachte uit de auto en er ontstond een vechtpartij tussen de drie mannen. De twee Hagenaars werden gestoken met een mes en raakten gewond. Ze moesten naar het ziekenhuis.

Verdachte op de vlucht

De verdachte kon ontkomen. Het gaat om een man van 20 tot 30 jaar met een kort baardje en een pet. Hij heeft mogelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk en is rond de 1.78 meter lang.