KIJK TERUG: Met Francis van Broekhuizen en Gregor Bak aftellen naar 2021

REGIO - Omdat veel mensen waarschijnlijk niet konden wachten totdat 2020 zijn laatste adem uitblies, kondende kijkers van Omroep West live aftellen met Francis van Broekhuizen en Gregor Bak.

Lang hoefden Francis en Gregor niet te denken over wat ze om middernacht ten gehore zouden brengen. Hoewel traditioneel in Angelsaksische landen vaak Old Lang Syne wordt gezongen, stelde Gregor voor om het beste te zingen wat Zweden heeft voortgebracht: Happy New Year van ABBA.

'Ik wens iedereen een goed jaar toe', zegt Francis. 'Dat merk je wel dit jaar, alle beste nieuwjaarswensen zijn heel oprecht en erg gemeend. Andere jaren waren het soms holle zinnen, maar na dit pittige jaar wens je iedereen het beste.'

Over Francis en Gregor

Het olijke tweetal, operazangeres Francis en muzikale duizendpoot Gregor, heeft de afgelopen periode voor veel regiogenoten een mooi lied ten gehore gebracht. De twee hebben een bijzondere band. Ze begonnen als collega's, Francis als zangeres bij concerten die Gregor organiseerde en visa versa Gregor op de piano bij Francis als ze moest optreden. Het resulteerde in veel gezamenlijke optredens en een dierbare vriendschap.

De twee hopen in 2021 hun gezamenlijke tournee weer voort te zetten. Hoewel Francis in het begin van de coronaperiode al haar inkomsten zag wegvallen, is er toch ook veel moois om op terug te blikken, het afgelopen jaar. 'Mijn deelname aan De Slimste Mens, mijn eigen vlogjes en een eigen cd.'

Namens iedereen bij Omroep West wensen we jullie een mooi 2021 toe!

Meer over dit onderwerp:
GREGOR BAK FRANCIS VAN BROEKHUIZEN
Deel dit artikel: