Van Tino Martin tot Bureaukat Winston, bekende regiogenoten met nieuwjaarswensen

REGIO - Tussen de champagne en oliebollen door hebben bekende mensen uit de regio een nieuwjaarswens voor hun volgers. Wij zetten er een aantal op een rij. Van zanger Tino Martin die 2020 zo snel mogelijk wil vergeten, tot oud-ADO-speler Michel Adam die een wel hele mooie mededeling heeft.

Zoals gezegd wil Tino Martin het door corona beheerste jaar zo snel mogelijk in de vergetelheid stoppen. 'Gauw vergeten en op naar veel goeds in 2021', schrijft hij op Instagram.

Ook de in Zoetermeer geboren en in Den Haag opgegroeide Bibi Breijman wil de afgelopen maanden vergeten. 'Doei 2020, ik ga je nooit vergeten, maar ik hoop dat alles morgen anders wordt', laat ze haar volgers weten.

De Rijswijkse zangeres Samantha Steenwijk heeft een wijsheid voor haar volgers. 'Geniet van alles in het leven, ook al gaat het wat minder. Het leven is te mooi!'

Net na 00.00 uur kwam oud-ADO-verdediger Michel Adam met schitterend nieuws. De legende van het Zuiderpark wordt opa.

De Goudse actrice Jennifer Hoffman had juist een heel goed 2020. Ze is zwanger en zette een blauw hartje bij haar Insta-post. Wordt het een jongen?

Bureaukat Winston, die zetelt aan de Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk, heeft ook een mededeling voor zijn volgers. Als zijn collega's het champagneglas heffen, proost hij met kattenmelk.

Ook SBS 6-ster Marien Meiland uit Noordwijkerhout heft het glas. Dit keer geen 'wijnen, wijnen, wijnen' maar een nieuwjaarstoast.

'Happy New Year lieve mensen! Onwards & Upwards from here!', de Haagse band DI-RECT komt met een duidelijke boodschap nadat de klok twaalf heeft geslagen.

'Keihard knallen', dat wil schaatser Kjeld Nuis uit Zoeterwoude in 2021. Dat laat hij zien met een mooi bewerkte actiefoto.

De Haagse dartlegende Raymond van Barneveld hoopt dat iedereen de 'coronaellende' achter zich kan laten en in het nieuwe jaar weer kan genieten van winkelen en uit eten gaan.

De Zoetermeerse wielrenner Dylan van Baarle heeft een sportieve boodschap voor zijn volgers. 'Karren maar', laat hij weten op Instagram.

En ook Omroep West-presentator Bas Muijs wenst iedereen het beste.

LEES OOK: Leidse studenten met 'Het Grote Thuisfeest' toch dansend het nieuwe jaar in

Meer over dit onderwerp:
OUD EN NIEUW JAARWISSELING
Deel dit artikel: