Gewapende overvallers snackbar Nootdorp nog op de vlucht

Politie bij de snackbar in de Dorpsstraat
Politie bij de snackbar in de Dorpsstraat © Regio15
NOOTDORP - De twee mannen die met een vuurwapen een snackbar aan de Dorpsstraat in Nootdorp hebben overvallen zijn nog steeds spoorloos. Een van de mannen dwong de medewerkers geld in een tas te doen, de ander hield buiten de wacht. Niemand raakte bij de overval gewond.
'We zijn een beetje geschrokken, maar verder gaat het goed', vertelde de bedrijfsleider van de snackbar Big Snack Nootdorp kort na de overval.
De overval vond zaterdagavond rond 21.00 uur plaats. Een man met een donkere huidskleur van tussen de 25 en 30 jaar oud liep de snackbar binnen. Hij was tussen de 1,80 en 1,90 meter en droeg een zwarte regenjas en een zwart mondkapje. Hij had een vuurwapen bij zich en dwong hiermee de aanwezige medewerkers om contant geld in een tas te stoppen.

Geen signalement

Tijdens de overval stond een tweede man buiten de snackbar te wachten. Van deze verdachte heeft de politie geen signalement. Na de overval ging het duo er rennend vandoor. De gealarmeerde politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar heeft deze niet kunnen vinden.