Slachtoffer straatroof Delft onder andere in nek gestoken

DELFT - De 56-jarige vrouw die half januari werd neergestoken bij een beroving in Delft, is onder andere geraakt in haar nek en haar schouderblad. De dader heeft ook de band van de tas van het slachtoffer losgesneden om die te kunnen stelen. Hij droeg een opvallende blauwe jas met een horizontale en een verticale streep.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 26 januari. Meer zaken zijn hier te vinden.

UPDATE: Maandag 15 februari is in een woning in Delft een 57-jarige man aangehouden als verdachte.

Donderdagavond 14 januari om 17.50 uur krijgt de vrouw vlakbij haar flat aan de Artemisstraat te maken met een straatrover, die haar tas wil hebben. Ze geeft die niet zomaar af en moet dat bekopen met meerdere messteken. Ze is geraakt in haar zij, nek, schouderblad en hand. De dader snijdt de schouderband van haar tas los en gaat er vervolgens vandoor in de richting van de Westlandseweg.

De vrouw is niet levensbedreigend gewond geraakt en herstelt op dit moment van haar verwondingen. Ze is ontzettend bang en geschrokken van wat haar is overkomen, ook omdat het vlakbij haar woning gebeurde. De buitgemaakte tas is later teruggevonden op de Herculesweg, vlakbij de Artemisstraat. Er zijn een aantal waardevolle spullen uit gehaald.

Meer over dit onderwerp:
OPGELOSTE ZAKEN
Deel dit artikel: