Dirk Kuijt vertrekt bij grote liefde Feyenoord

KATWIJK - Hij was voorbestemd om binnen een aantal jaren trainer te worden bij zijn grote liefde Feyenoord. Maar Dirk Kuijt heeft zijn contract bij de Rotterdammers laten ontbinden. De Katwijker liep de afgelopen jaren op diverse plekken mee in De Kuip om ervaring op te doen.

Kuijt werd lange tijd gezien als de beoogde nieuwe hoofdtrainer in De Kuip. Vorig jaar ging al het gerucht dat hij mogelijk Dick Advocaat zou opvolgen. Voor aankomend seizoen heeft Feyenoord Arne Slot vastgelegd en het hoofdtrainerschap voor Kuijt werd daarmee verder vooruitgeschoven.

Kuijt is momenteel bezig met zijn trainersdiploma en denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om Feyenoord te verlaten. 'Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren. Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel', laat hij in een verklaring weten. Wat de oud-speler van Quick Boys gaat doen is nog onduidelijk.

LEES OOK: Rentree zonder glans voor Dirk Kuijt bij Quick Boys

Meer over dit onderwerp:
DIRK KUIJT FEYENOORD QUICK BOYS KATWIJK
Deel dit artikel: