Westlandse Klaasje Meijer weg bij K3

'S-GRAVENZANDE - Kinderpoptrio K3 gaat na dit jaar verder zonder Klaasje Meijer uit 's-Gravenzande. De Nederlandse zangeres stapt in het najaar na meer dan vijf jaar uit de groep, werd dinsdag bekendgemaakt.

Voor de Westlandse is het moment aangebroken 'om haar horizon te verbreden en haar vleugels uit te slaan', vertelde ze. Wat ze precies gaan doen weet ze nog niet. 'Graag wil ik blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Ook zal muziek een rol blijven spelen in mijn leven, omdat mijn hart daar ligt.'

In november 2015 won de toen 20-jarige zangeres de finale van de televisieshow K3 zoekt K3. De finale werd live uitgezonden op de Vlaamse en Nederlandse televisie. Ze vormt sindsdien samen met de Vlaamse Hanne en Marthe de populaire popgroep. Haar deelname zorgde vijf jaar geleden voor een Klaasje-hype in het Westland.

Wordt een man de nieuwe zanger van K3?

Productiemaatschappij Studio100, waar K3 onder valt, gaat op zoek naar een nieuw lid voor de meidengroep. Mogelijk gebeurt dat opnieuw via een tv-programma. Kandidaten kunnen zich vanaf dinsdag online melden. Dat hoeft niet per se een vrouw te zijn.

LEES OOK:

Meer over dit onderwerp:
K3 POPMUZIEK SHOWBIZZ KLAASJE MEIJER
Deel dit artikel: