Politie zoekt in Gouda naar gewapende overvaller tankstation

© MediaTV
GOUDA - De politie is in Gouda op zoek naar een overvaller die een tankstation heeft overvallen. De verdachte kwam zondagochtend rond 8.15 uur de Esso aan de Schoonhovenseweg binnen. Er raakte niemand gewond.
Op het moment van de overval stond een medewerker in het benzinestation. De medewerker zag een man uit de richting van de Haastrechtsebrug in de richting van het benzinestation lopen. Het viel de medewerker op dat de man tijdens het lopen een mondkapje droeg. Toen deze man het benzinestation binnenkwam, bedreigde hij direct de medewerker met een vuurwapen.
De overvaller pakte onder bedreiging van het vuurwapen een geldbedrag uit de kassa. Het slachtoffer zag dat de overvaller het weggenomen geld in een plastic tas deed. De overvaller rende weg in de richting van de Haastrechtsebrug. 'Mogelijk is de overvaller op een fiets verder gevlucht. De overvaller is een man van ongeveer 20- jaar oud, lichtblauw mondkapje, ongeveer 1.70 meter, tenger postuur, zwartkleurige jas met capuchon', aldus de politie.