Gewonde na schietpartij in Zoetermeerse woonwijk

ZOETERMEER - Bij een schietpartij op een parkeerplaats aan de Madernarode in Zoetermeer is dinsdagavond een persoon gewond geraakt, zegt de politie. De dader of daders zijn nog op de vlucht. De politie zoekt naar getuigen.

De schoten klonken rond 20.15 uur in de wijk Buytenwegh. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plekke en troffen een man aan in een geparkeerde auto. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een getuige was er bij het schietincident een andere auto betrokken, aldus de politie. Deze reed - met de schutter - na het incident weg in onbekende richting. Agenten zochten in de omgeving vervolgens tevergeefs naar schutter en vluchtauto. Later op de avond hebben agenten een woning aan de Madernarode doorzocht. Daarbij zijn diverse goederen in beslag genomen.

Getuigen gezocht

Het voertuig waar het slachtoffer in zat toen hij werd beschoten, is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. De politie heeft de omgeving van de plaats delict afgezet. Er wordt gezocht naar de dader(s) en getuigen die iets hebben gezien of gehoord van het geweldsincident.

LEES OOK: Politie toont looproute en jas slachtoffer dodelijk steekincident in de hoop op getuigen

Meer over dit onderwerp:
SCHIETPARTIJ ZOETERMEER
Deel dit artikel: