Jongen van 14 mishandeld, politie is naar hem op zoek

© Omroep West
ZOETERMEER - De politie van Zoetermeer is op zoek naar een jongen van ongeveer 14 jaar oud die maandag is mishandeld bij de Petuniatuin in de wijk Seghwaert. De verdachte zit vast, maar het slachtoffer is spoorloos.
Een getuige zag de mishandeling maandag rond 13.15 uur gebeuren. De jongen stond in het tunneltje van de Randstadrail bij winkelcentrum Seghwaert te wachten en keek op zijn telefoon. Een man kwam vanaf de halte van de Randstadrail aangelopen en begon uit het niets tegen de jongen te schreeuwen. Volgens de getuige sloeg de man de jongen zonder enige aanleiding met zijn vuist in het gezicht waarna de jongen op de grond viel. De getuige kon met een omstander de man bij de jongen weghouden.
De 30-jarige Hagenaar is aangehouden. Hij wordt verdacht van twee andere mishandelingen en een beroving op dezelfde dag. Donderdag wordt hij voorgeleid bij de rechter-commissaris en de politie wil de mishandeling van de jongen ook in het strafdossier meenemen. De politie hoopt dat het jonge slachtoffer snel aangifte komt doen.