Opnieuw aanhoudingen voor dodelijke steekpartij waarbij 17-jarige Myron omkwam

Bloemen op de plek waar Myron werd doodgestoken
Bloemen op de plek waar Myron werd doodgestoken © John van der Tol
DEN HAAG - De politie heeft woensdag opnieuw verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij waarbij de 17-jarige Myron om het leven kwam. Het gaat om twee mannen uit Delft van 20 en 21 jaar.
Myron werd op 6 mei neergestoken voor de deur van een kleermaker op de Rijswijkseweg in Den Haag. Volgens een getuige was hij in zijn zij gestoken. Medische hulp mocht niet meer baten, de jongen overleed ter plekke. Mogelijk is een ruzie tussen drillrappers de oorzaak van het geweld.
De avond van de steekpartij werden in Rotterdam al een 21-jarige man uit Delft, een 20-jarige Hagenaar en een 17-jarige Haagse aangehouden. De laatste is inmiddels weer vrij en geen verdachte meer. De twee anderen zitten nog zeker drie maanden vast, besloot de raadkamer van de rechtbank woensdag.

Meer aanhoudingen

Een groot rechercheteam doet nog altijd onderzoek naar de zaak. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten, laat de politie weten. Zaterdag was er een herdenking voor Myron, een grote groep vrienden en familieleden verzamelden zich op de Rijswijkseweg om de jongen te herdenken.