Opslagschuur kopen voor twee ton? Sla je slag op de Beeklaan in Den Haag

DEN HAAG - De woningmarkt is zo oververhit dat in de Haagse Bomenbuurt een vervallen opslagruimte te koop staat voor twee ton. De oude garage van 74 vierkante meter aan de Beeklaan wordt op woningzoeksite Funda aangeboden voor 199.999 euro. Dan moet je zélf nog een appartement bouwen. Blijkbaar geen probleem voor de geïnteresseerden: er is zoveel belangstelling dat de makelaar geen afspraken meer maakt voor bezichtigingen.
De verkoopmakelaar spoort klussers aan: 'Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen hippe stadsappartement van 74m2’. Alles, maar dan ook alles, moet worden opgeknapt om er te kunnen wonen, schrijft mediapartner Den Haag FM. Er is geen verwarming, geen isolatie, geen keuken, geen badkamer, alleen een wc.
In de advertentie staat dat er al een omgevingsvergunning is voor de verbouwing. Ook zijn er tekeningen gemaakt waarop te zien is hoe het huis er na verbouwing uit kan komen te zien.

Gewilde bouwval

Blijkbaar is de bouwval gewild, want: ‘Vanwege overweldigende belangstelling is het niet langer mogelijk een afspraak voor dit object te maken. Wilt u op de reservelijst? Neem dan contact op’, schrijft de makelaar.