Lockdownmode: 'Nette joggingbroek' voor bruiloft én bankhangen

De familie Ros is begonnen met het maken van lockdownmode
De familie Ros is begonnen met het maken van lockdownmode © Den Haag FM
DEN HAAG - Een net overhemd met daaronder een joggingbroek. Voor thuiswerkers die veel digitale vergaderingen hebben is dit een bekende outfit. De Haagse broers Rick en Tim zagen samen met hun vader Nico Ros een gat in de markt. Zij bedachten een trainingsbroek die eruit ziet als een pantalon, zodat men ook nu de lockdown voorbij is zich zo kan blijven kleden.
Het idee komt van Rick. 'Maar zonder mijn vader was het er niet geweest, hij zit al heel zijn leven in de kleding’, geeft de bedenker gelijk toe. 'We zaten in die lockdown, in die trainingsbroek. Ik wilde een trainingsbroek die je altijd aan kan, naar een bruiloft en op de bank’, vertelt Rick Ros tegen mediapartner Den Haag FM.
Zijn vader werkte het idee verder uit en wist direct een stof die bij het idee paste. 'Hij zag de mogelijkheden van het kledingstuk. Ik had dat zelf niet gezien. Daardoor is het gaan rollen', legt de vader uit. De familie begon eerst met een kleine collectie, vooral om feedback te verzamelen. 'De reacties waren gelijk goed', vertelt Rick.

Niet de beoogde doelgroep