Maak het EK nog mooier en speel mee met de Omroep West-pool

REGIO - Met het Europees Kampioenschap voor de deur is het weer tijd voor de voetbalpooltjes. Natuurlijk heeft Omroep West ook een EK-pool en kan je bij ons je uitslagen doorgeven. Deelname is gratis en we hebben schitterende prijzen.

In samenwerking met KoningSport heeft Omroep West een prachtige EK Voetbalpool gelanceerd. Voorspel hierin de uitslagen van alle wedstrijden en win mooie prijzen. Je speelt natuurlijk niet alleen, er zijn een paar zeer bekende mensen tegen wie je het opneemt.

Nieuwsgierig? Speel mee via deze link

Natuurlijk speel je mee voor de lol, maar ook de prijzen liegen er niet om:

1 x Hoofdprijs: een Bergdorff keramische barbecue in de kleur oranje, plus een waardebon t.w.v. 50 euro voor een goede slager bij jou in de buurt.

5 x Tweede prijs: een oranje 'bucket' barbecue, plus een waardebon t.w.v. 25 euro voor een goede slager bij jou in de buurt

10 x Derde prijs: een voetbal

Prijzen EK-pool | Foto: Omroep West

Bij Omroep West volgen we het EK uiteraard op de voet. We zijn elke zaterdag om 17.00 uur met een EK-journaal op de buis. Verslaggevers Jim van der Deijl en Herman Nanninga gaan de regio in op zoek naar mooie Oranjeverhalen. Ook op web, app en onze socialkanalen kun je het EK-gevoel in de regio meekrijgen. Mis niets van het EK via Omroep West.

Meer over dit onderwerp:
EK2020
Deel dit artikel: