Presentatoren en journalisten opgelet: Omroep West zoekt nieuwe collega's

© Omroep West
REGIO - Journalisten opgelet! Ben jij een journalist met een neus voor de feiten, of een creatieve verhalenmaker met een hart voor online, tv en radio? Dan is Omroep West dé plek voor jou. Wij hebben nu twee mooie functies beschikbaar: radiopresentator en veiligheid- en justitieverslaggever.
Omroep West voorziet de inwoners van het noorden van Zuid-Holland sinds 1987 van het laatste nieuws en amusement, gemaakt voor, over en met de inwoners. Onze verhalen bereiken wekelijks meer dan een miljoen inwoners via de radio, televisie en het internet, verspreid over 28 gemeenten binnen ons uitzendgebied.
Wij zijn een betrokken omroep die dichtbij de inwoners wil staan, en het vertrouwen van de regio heeft gewonnen met inhoudelijke, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producties. Wij kijken naar oplossingen bij de verhalen die we maken. En: we doen aan verantwoording, we geven ons publiek een kijkje in de keuken. Omroep West is op zoek naar nieuwe collega's die net als wij deze idealen hoog in het vaandel hebben. Herken jij jezelf in deze profielschets? Klik dan hier voor de functie als veiligheid- en justitieverslaggever en hier voor de functie radiopresentator.