West Wordt Wakker zoekt het mooiste plekje van de regio

Presentatoren Tjeerd en Jorinda van radioprogramma West Wordt Wakker
Presentatoren Tjeerd en Jorinda van radioprogramma West Wordt Wakker © Omroep West
DEN HAAG - Ruim een jaar na het uitbreken van het coronavirus en vooral veel thuisblijven hebben veel mensen de mooiste plekjes in de regio herontdekt. Tijd om, nu de wereld weer wat meer opengaat, die mooiste plekjes te delen met regiogenoten. Radio West roept luisteraars op hun mooiste plekje aan ons door te geven. Nomineer hier jouw favoriete plek.
Een deskundige jury bepaalt de 15 genomineerden. Op maandag 2 augustus geven presentatoren Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen de jury het woord in West Wordt Wakker en gaat de stembus open. Vanaf dat moment wordt er elke werkdag tussen 6 en 10 uur een genomineerde plek bezocht door de live-verslaggever van het programma om ze van dichtbij te bekijken. Wil je de jury overtuigen om naar jouw plek te gaan, mail dan een foto naar mooisteplekje@omroepwest.nl.
Let op: Het gaat specifiek om het noordelijk deel van Zuid-Holland, de uitzendregio van Radio West. Dat is grofweg van noord naar zuid van de Bollenstreek tot en met het Westland en van oost naar west van Gouda tot en met Den Haag.
Vul hieronder jouw favoriete plekje in in ons formulier. Is het formulier niet goed zichtbaar of kun je het hieronder niet invullen, klik dan hier.