Drie verdachten van neersteken 14-jarige jongen krijgen week de tijd om zich te melden

De Thijssestraat in Den Haag
De Thijssestraat in Den Haag © Omroep West
DEN HAAG - Drie vermoedelijk minderjarige jongens, die begin mei betrokken waren bij een steekincident in de Thijssestraat in Den Haag, krijgen van de officier van justitie een week de tijd om zich te melden. Beelden waarop ze zijn te zien, zijn nu nog geblurd. Als op dinsdag 6 juli nog niet duidelijk is wie het zijn, worden de herkenbare beelden getoond in Team West. Bij het steekincident raakte een 14-jarige jongen zwaar gewond.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 29 juni. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE 6 JULI: Niemand heeft zich voor de volgende uitzending van Team West gemeld. De verdachten worden hier herkenbaar getoond.
Donderdagavond 6 mei vinden agenten na een melding het slachtoffer in de Thijssestraat, vlakbij een verzorgingshuis aan de Tak van Poortvlietstraat. Hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij inmiddels weer uit. Het gaat naar omstandigheden redelijk goed met hem, hij is aan het herstellen.
Kort na het incident houdt de politie drie verdachten aan in het Von Fisennepark in Rijswijk: Hagenaars van 15, 16 en 17 jaar oud. Zij zitten nog altijd vast. Maar het onderzoek loopt nog altijd en de politie is op zoek naar meer verdachten.

Nu nog onherkenbaar in beeld

Drie jongens zijn nu nog onherkenbaar te zien op de onderstaande foto’s. Ze krijgen de kans zich binnen een week te melden, anders zijn ze volgende week herkenbaar te zien op de bewegende beelden.