Welkom op de nieuwe app en site van Omroep West - dit is er nieuw!

Je kan de nieuwe app downloaden in de app store
Je kan de nieuwe app downloaden in de app store © Omroep West
REGIO - De app en website van Omroep West zijn vernieuwd! In dit artikel lees je wat er voor jou verandert.
Omroep West is de tweede regionale omroep die de overstap naar een nieuwe app en website maakt. RTV Noord ging ons voor. De platformen zijn in samenwerking met de andere omroepen gemaakt, en na Omroep West volgen ook andere regionale omroepen. Zowel de Android-app, iPhone-app, app voor tablets als de website zijn geheel in het nieuw gestoken.

Zie je geen nieuwe app?

Lees je dit artikel nog in de oude app? Download de update voor de app dan handmatig:
  • Op Android (bijvoorbeeld Samsung, Huawei, Nokia, Motorola): ga naar de Play Store, zoek op Omroep West en tik op 'updaten'
  • Op iPhone/ iPad: ga naar de App Store, zoek op Omroep West en tik op 'updaten'
Zie je alsnog de nieuwe app niet nadat je op updaten klikt? Dan kan je de huidige app verwijderen en de app van Omroep West opnieuw installeren.

Wat is er nieuw?

Met de nieuwe app hebben we meer mogelijkheden om het belangrijkste nieuws te laten zien. Op de voorpagina zie je altijd het belangrijkste nieuws uit jouw regio en kun je ook specifiek kiezen voor een gebied: Den Haag, Westland, Leiden, Zoetermeer, Delft, Alphen aan den Rijn, Bollenstreek, Leidschendam-Voorburg en Gouda-Krimpenerwaard.
Bovenin ben je meteen bij met de hoofdverhalen van het moment, en naarmate je naar onderen beweegt, lichten we bijzondere, mooie of nuttige verhalen, video’s en nieuwsonderwerpen uit. Ook is er extra aandacht voor kwesties die jij ons hebt voorgelegd in 'Rake Vragen' (je kunt hier ook jouw vraag stellen over wat je bezighoudt) en vind je onder meer een kopje 'Sport'.
Ben je een fanatieke nieuwsjager en lees je graag het allerlaatste nieuws? Op de nieuwe pagina 'Net Binnen' zie je het overzichtelijk op een rij.
Verder kun je in de app voortaan zoeken op nieuws, en kun je de lettergrootte meteen aanpassen in een artikel. Direct het weer van Huub Mizee zien, de files in de gaten houden, of een tip naar de redactie sturen kan ook allemaal.

Radio, tv en uitzending gemist op één plek

Met de knop 'TV en Radio' vind je alles op één plek. Je kijkt er meteen live naar de uitzending en ziet wat de volgende programma's zijn.
En Uitzending Gemist dan? Tik bij TV op Alle TV West programma's en je ziet niet alleen de laatste aflevering, maar ook de Uitzending Gemist van dat programma tot enige tijd terug.

Help mee de app en site te verbeteren!

Wat vind je van de nieuwe app en website? Werkt het goed op je telefoon, tablet of computer? Wat kan er beter, wat mis je? Laat het ons weten en vul het formulier in. We nemen alle antwoorden en suggesties mee. Zo maken we de app en site samen beter. Heb je een vraag, kijk dan allereerst hier op de lijst met veel gestelde vragen (en antwoorden).
Veel plezier gewenst met de nieuwe website en app!