Kind gereanimeerd na val in water in Den Haag

DEN HAAG - Een kindje is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat het in het water van de Haagse Trekvliet was gevallen. Het kind raakte eerder vermist en is vervolgens in het water terecht gekomen, meldt de politie.
Het kind is uit het water gered en op de kade gereanimeerd. Even later is het slachtoffer met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer meldt dat het kind in 'zorgwekkende toestand' is vervoerd. Hoelang het slachtoffer in het water heeft gelegen, is niet bekend. Ook de exacte leeftijd van het kind is niet bekendgemaakt.
Op foto's is te zien dat er op de plek waar het kind uit het water is gehaald, een waterpistool dreef. Deze is door de brandweer uit het water gehaald. Volgens een omstander was het waterpistool de aanleiding om daar te zoeken in het water.

Straat afgezet

De politie zette een deel van de straat af terwijl een trauma-arts en ambulancemedewerkers zich over het kind ontfermden. Ook is op foto's te zien dat de medische behandeling met doeken werd afgeschermd.