Gewapende overval op kledingwinkel in Zoetermeer

ZOETERMEER - Een jonge man heeft zaterdagmiddag met een vuurwapen een kledingwinkel in het centrum van Zoetermeer overvallen. Op het moment van de overval waren er nog diverse klanten in de winkel aanwezig. Het is nog niet bekend hoeveel geld de overvaller mee heeft kunnen nemen.
De overvaller kwam zaterdag rond 16.45 uur de H&M in het Zoetermeerse Stadshart binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Nadat hij erin geslaagd was om geld te bemachtigen is hij in onbekende richting vertrokken.
De kledingwinkel is op zaterdag tot 17.30 uur geopend en er waren daarom nog veel klanten getuige van de overval. Zij spreken van een donkergetinte jonge man van ongeveer 18 jaar. Volgens de politie is de overvaller tussen de 1,60 en 1,75 meter lang met een mager postuur. Hij had donker haar en droeg tijdens de overval gezichtsbedekking. Verder was hij in het zwart gekleed en droeg een zwarte hoodie.

Gezocht in omgeving

Direct na de overval hebben agenten in de omgeving van de kledingwinkel gezocht naar de overvaller, maar deze is niet gevonden. Er is door de medewerkers van het filiaal aangifte gedaan. Er raakte niemand gewond.