In Gouda gepakte verdachten ontvoerden mogelijk verkeerde man

De politie doet onderzoek in Gouda
De politie doet onderzoek in Gouda © MediaTV
GOUDA - In de ontvoeringszaak waarvoor donderdagavond in Gouda zes mannen werden aangehouden, vermoedt de politie dat de daders het slachtoffer bij vergissing hebben ontvoerd. De politie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip. Het slachtoffer, dat donderdag in het Noord-Hollandse Cruquius uit zijn auto werd gesleurd en meegenomen, is nog steeds spoorloos.
De afgelopen dagen zijn er geen aanwijzingen gevonden dat het slachtoffer, een 56-jarige man uit Hoofddorp, deel uitmaakt van het criminele circuit. De politie heeft dan ook geen idee waarom de man ontvoerd is.
Donderdagavond rond 18.00 uur werd de man meegenomen in een rode Mercedesbus. Diezelfde avond hield de politie in de omgeving van het Goudse Vogelplein de verdachten aan. De zes verdachten zijn drie Rotterdammers van 22, 22, en 30 jaar, een man van 31 uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht en een man van 30 jaar zonder bekend woonadres. De zes mannen zitten allemaal nog vast. De politie laat weten ervanuit te gaan dat er nog meer verdachten bij de ontvoering zijn betrokken.