Michaëlla Krajicek bevallen van zoon: 'Gaat goed met ze, met allebei'

Michaëlla Krajicek plaatste deze foto online
Michaëlla Krajicek plaatste deze foto online © Michaëlla Krajicek
ALPHEN AAN DEN RIJN - Beschuit met muisjes in huize Krajicek. Voormalig tennisster Michaëlla Krajicek is afgelopen weekend bevallen van haar eerste kindje: Valentijn Leo Sels. Dat maakt de in Alphen aan den Rijn wonende oud-tennisster bekend op Instagram.
Krajicek verwelkomde haar zoontje op zaterdag, waarna ze een foto op social media plaatste waarop zij en haar vriend, tennisser Jelle Sels, twee kleine babyhandjes vasthouden. Daarbij staat de tekst: Valentijn Leo Sels. 07. 08. 2021. Het stel maakte in maart al bekend in verwachting te zijn van een jongetje.
De kersverse vader Jelle Sels is 'erg blij' met de komst van de kleine. Volgens Sels 'gaat het goed met ze, met allebei.' Op dit moment doet het gezin het vooral rustig aan. Ze zijn bij elkaar en 'alleen familie komt op visite, vrienden komen later.' Dat moeder en zoon het goed maken, zorgt er zelfs voor dat Sels 'alweer een beetje kan tennissen'.

Gestopt door knieproblemen

Voor het 32-jarige halfzusje van Richard Krajicek is het de vraag of zij nog op de tennisbaan zal verschijnen: eind vorig jaar gaf ze aan voorlopig te stoppen met professioneel tennis vanwege knieproblemen.