Is de Boerhaavetuin in Voorhout de mooiste plek van de regio?

Boerhaavetuin
Boerhaavetuin © Dieneke Slaat
REGIO - Is het mooiste plekje van de regio te vinden in Den Haag, in de Bollenstreek of toch langs de kust? Na twee weken stemmen op 15 mooie plekken in de regio zitten we op de helft en is het tijd voor een tussenstand. De voorlopige nummer 1 is: de Boerhaavetuin in Voorhout.
Fanatiek is er gestemd de afgelopen twee weken. Hele actiegroepen zijn er opgericht om de titel in de wacht te slepen. Jurylid Angelique Werner maakte vrijdagochtend bij West Wordt Wakker bekend dat de Boerhaavetuin in Voorhout voorlopig op nummer 1 staat.
De tuin van de voormalige pastorie in Voorhout staat bovenaan en wordt op de voet gevolgd door de Kagerplassen. De top-3 wordt gecomplementeerd door het Westduinpark in Den Haag.
Het radioprogramma West Wordt Wakker is deze zomer op zoek naar het mooiste plekje van de regio. Vorige maand heeft onze jury 15 ingezonden plekken genomineerd. Daar kan nu op gestemd worden.
Deel van de stijltuin in Voorhout
Deel van de stijltuin in Voorhout © Dieneke Slaat

Stembussen zijn nog open

Wil jij dat jouw mooiste plekje over twee weken bovenaan eindigt of moet je nog je stem uitbrengen? De stembussen zijn nog tot woensdag 25 augustus geopend. Op vrijdag 27 augustus wordt de definitieve uitslag bekendgemaakt van het Mooiste Plekje van de Regio. Stemmen kan hier.