'Er is geen tweede plek zoals deze', is de Vliet de mooiste plek van de regio?

De Vliet
De Vliet © Omroep West
LEIDSCHENDAM - Het water, de sluisjes, de gezelligheid. En dat allemaal omringd door de bijzondere gebouwen in de buurt. Voor Conny Rodijk is dit deel van de Vliet de allermooiste plek uit de regio. 'Er is geen tweede plek als deze.'
Deze zomer is het radioprogramma West Wordt Wakker op zoek naar het mooiste plekje van de regio. Begin augustus werden de vijftien genomineerden bekendgemaakt, waar nu op gestemd kan worden. De sluisjes langs de Vliet zijn genomineerd door luisteraar Conny, samen met haar gaan we op pad.
'Ook nu het weer wat tegenzit blijft het prachtig', zegt Conny. 'Maar dan is het tegelijkertijd ook weer heerlijk rustig. 'En de prachtige gebouwen hier maken het af', zegt ze terwijl ze naar de Petrus Pauluskerk, de Peperbus en molen De Salamander wijst.
Mooiste plekje van de regio: de sluisjes bij de Vliet

Stembussen zijn nog open

Moet jij nog je stem uitbrengen of ben je nog druk bezig om stemmen te trekken voor jouw mooiste plekje in de regio? De stembussen zijn nog tot en met 25 augustus geopend. Vrijdag 27 augustus maken we de definitieve uitslag bekend. Stemmen kan hier.
Conny bij de sluisjes bij de Vliet
Conny bij de sluisjes bij de Vliet © Omroep West