Vrouw (23) mishandeld door twee mannen in Rijswijk

RIJSWIJK - Een 23-jarige vrouw is door twee mannen mishandeld, terwijl ze op weg was naar haar werk. Ze werd door de twee aangesproken en vroeg hen of ze haar met rust wilden laten. Maar in plaats daarvan kreeg ze klappen en werd ze bekogeld met een flesje water.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 7 september. Meer zaken zijn hier te vinden.
De vrouw loopt op vrijdag 14 mei naar haar werk bij de Action in winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk. Ter hoogte van de laad- en losplaats van de Mediamarkt aan de Steenvoordelaan komen twee mannen haar tegemoet lopen. In het voorbijgaan zeggen ze 'hé meisje', maar de vrouw heeft niet door dat ze het tegen haar hebben.
Als de mannen vragen waarom ze zo boos kijkt, vraagt de 23-jarige vrouw of ze haar met rust willen laten. Ze wil doorlopen, maar de twee komen op haar af en slaan haar meerdere keren op haar hoofd. Ook wordt ze geduwd en er wordt een flesje naar haar toe gegooid. Ook proberen ze haar te schoppen.
De verdachten
De verdachten © Politie

Ruzie met collega's gemaakt

Het slachtoffer loopt snel door naar haar werk en vertelt daar haar verhaal. Van haar collega’s bij Action hoort ze dat de twee mannen kort daarvoor al ruzie hadden gemaakt met personeel.
De verdachten in de Action
De verdachten in de Action © Politie

Herkent u de mannen?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem