Misdrijf niet uitgesloten bij dood 56-jarige Hagenaar, politie zoekt getuigen

DEN HAAG - De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord dat te maken heeft met de dood van een 56-jarige Hagenaar. Zijn lichaam is afgelopen week gevonden langs de Lijnbaan in Den Haag. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 7 september. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE: Een vrouw van 34 en een man van 35 zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Het politieonderzoek gaat verder.
Het is vrijdag 3 september rond 0.20 uur als het lichaam van de man wordt gevonden in een klein parkje in de bocht van de Lijnbaan naar de Loosduinseweg, tegenover PsyQ en vlakbij het HMC Westeinde. De politie sluit niet uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen en daarom doet een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar de dood van de man.
Wie tussen donderdagavond 2 september 20.30 uur en het begin van de nacht van vrijdag 3 september iets heeft gezien of gehoor dat van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd zich bij de politie te melden. Ook met mensen die toen in het parkje hebben gewandeld of gezeten, wil de recherche spreken.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem