Instellingen

Ongeneeslijk zieke Dani (21) wordt verrast door ADO-spelers: 'Kippenvel!'

ADO supporters verrassen zieke Dani
ADO supporters verrassen zieke Dani © Pronk Media

DEN HAAG - De ongeneeslijk zieke Dani is verrast door de selectie en supporters van ADO Den Haag. Dani vecht al drie jaar tegen kanker en heeft onlangs te horen gekregen dat hij is uitbehandeld. Nadat het slechte nieuws is ingedaald krijgt Dani steun uit alle hoeken.

Zo wordt hij samen met zijn familie voor een verrassing naar het stadion van ADO Den Haag gehaald. Als hij het veld op loopt zingen zo'n 500 supporters zijn naam vanaf de tribunes. 'Kippenvel', zegt Dani. Hij wordt onthaald met fakkels, vuurwerk en 'You’ll never walk alone'. 'Supergaaf. Dat geeft je extra energie en kracht om door te gaan', zegt hij tegen mediapartner Den Haag FM.

Ook mag hij langs bij de training van het eerste elftal van ADO. Hij krijgt een gesigneerd shirt van de spelers. Dani heeft al meerdere shirts van bekende voetballers gekregen. Onder meer van Messi en Ronaldo.

'Wees positief en geniet'

Dani is ondanks het feit dat hij ‘uitbehandeld’ is niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. ‘Je gaat gewoon door en je ziet wel hoe lang het duurt. Ik ga geen dagen lopen aftellen. Daarnaast wil Dani graag aan iedereen meegeven dat het leven zo voorbij kan zijn. ‘Wees positief en geniet. Het kan zo maar over zijn. Accepteer elkaar en geniet van het leven.’

ADO Den Haag verrast doodzieke Dani