Noordwijker neergestoken door groep jongens in Sassenheim

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © John van der Tol
SASSENHEIM - Bij een ruzie met een groepje jonge mannen raakte afgelopen zaterdagavond een 22-jarige man uit Noordwijk gewond. Hij zou zijn neergestoken. Er zijn inmiddels vier verdachten tussen de 17 en 21 jaar aangehouden. Alle verdachten komen uit Sassenheim. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
Zaterdagavond rond 18.15 uur werd het slachtoffer door een vriend aangetroffen in de buurt van het zwembad in Sassenheim. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie ruzie te hebben gehad met een groepje van vijf jongens. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is onbekend.
Inmiddels zijn er vier verdachten aangehouden. De 18-jarige verdachte wordt woensdag voorgeleid aan een rechter-commissaris. De andere verdachten mogen in vrijheid het verdere verloop van de zaak afwachten.

Getuige

De politie is op zoek naar de automobilist die tijdens de ruzie is gestopt en uitgestapt, in de buurt van de Irissenstraat in Sassenheim. Deze automobilist kan volgens de recherche een belangrijke getuige zijn voor het verdere onderzoek.