Man spreekt kinderen aan en doet ongepaste voorstellen

© John van der Tol
GOUDERAK - Een onbekende man heeft vrijdag drie kinderen aangesproken in Gouderak en hen ongepaste voorstellen gedaan. Dat is door de politie bekendgemaakt. Eventuele getuigen van beide zedenincidenten worden verzocht om contact op te nemen met de politie.
Rond 08.10 uur fietste een kind op de Kattendijk toen zij vanuit de berm opeens werd aangesproken door een onbekende man. Deze man deed het kind vervolgens een ongepaste voorstel. Zo'n twintig minuten later fietsten twee kinderen op het Veerstalblok. Ook zij werden aangesproken door een onbekende man en wederom deed hij ongepaste voorstellen.
Een summier signalement van de man is verspreid: hij heeft een blank uiterlijk, droeg donkere werkkleding, een bril en wordt tussen de 35 en 45 jaar geschat.
De politie zegt graag in contact te komen met mensen die op vrijdagochtend tussen 08.00 en 09.00 uur iets verdachts hebben gezien op de Kattendijk en/of het Veerstalblok. Ook in eventuele videobeelden is de politie geïnteresseerd. Mensen kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).