Na bruidswinkel nu ook naastgelegen schoonheidssalon beschoten in Den Haag

Politie aanwezig bij de beschoten schoonheidssalon aan de Laan van Meerdervoort | Regio 15
Politie aanwezig bij de beschoten schoonheidssalon aan de Laan van Meerdervoort | Regio 15
DEN HAAG - Schoonheidssalon Nouvelle Beauty Bar aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag is in de nacht van dinsdag op woensdag beschoten. De politie heeft in de straat meerdere kogelhulzen gevonden. In het raam zit één kogelinslag.
Getuigen hoorden rond 1.20 uur meerdere schoten en zagen twee verdachten. De politie heeft de buurt doorzocht, maar geen aanhoudingen kunnen verrichten. Niemand raakte gewond.
Er is één kogelinslag in de ruit
Er is één kogelinslag in de ruit © Regio15
In de schoonheidssalon liggen woensdag de glassplinters nog in de vensterbank. Op de etalageruit en de deur zijn vijf A4-tjes geplakt met de tekst 'gesloten wegens een ernstig geweldsincident', was getekend de politie en de gemeente Den Haag. Een woordvoerder laat weten dat de zaak twee weken dicht blijft.
De voordeur is verzegeld. Op de bar staan een pot met koekjes en een schaal met fruit. Achter de bar staan flessen wijn en champagne. Volgens een buurtbewoner werd de zaak niet druk bezocht. De eigenaar neemt woensdag zijn telefoon niet op. Het Instagram-account van de winkel is offline gehaald.

Bruidswinkel

Afgelopen maandag werd de nabijgelegen bruidswinkel ook beschoten. Of er een verband is tussen de twee incidenten, is nog onduidelijk. De politie doet uitgebreid onderzoek en kan nog geen verdere mededelingen doen. De gemeente wil weinig kwijt over waarom de bruidszaak niet werd gesloten en de beautysalon wel: 'Het politieonderzoek geeft daar aanleiding toe.'