Ras-Hagenees Ed Slier dolblij met voorlopige redding ADO: 'Beleefd met een biertje'

Ed Slier tussen allerlei verzamelde ADO-spullen
Ed Slier tussen allerlei verzamelde ADO-spullen © Owen O'Brien
DEN HAAG - Het nieuws dat de begroting van ADO Den Haag is goedgekeurd door de licentiecommissie van de KNVB heeft voor veel opluchting gezorgd bij ADO-fans. Zo ook bij Ed Slier. Hij is blij en trekt een biertje open om het te vieren. 'Het is nu een kwestie van doorpakken en zo snel mogelijk terugkeren in de eredivisie!'
Ed Slier kan weer opgelucht ademhalen nu bekend is gemaakt dat ADO Den Haag het seizoen kan uitspelen. De Haagse voetbalfanaat is opgewekt en kan niet wachten op een mogelijke promotie van zijn club. 'Ik denk dat het voor iedereen die fan is van ADO Den haag een enorme opluchting is dat we kunnen blijven voetballen. Het is juist nu enorm belangrijk om de club te blijven steunen en naar het stadion te komen tijdens de thuiswedstrijden', vindt hij.
'Op naar de eredivisie', zegt oer-ADO-fan Ed Slier

Gemeente biedt helpende hand

Nu de begroting is goedgekeurd kan ADO het seizoen uitspelen. De dreiging van nog meer punten in mindering dan de zes die al afgetrokken zijn, is verdwenen. Toch zijn niet alle zorgen verdwenen, benadrukken zowel de Haagse politiek als de directeur van ADO. Volgens ADO-voorman Edwin Reijntjes heeft de club nu tot 1 januari de tijd om alles op orde te krijgen.