Winkeldief loopt vier keer met volle tas naar buiten via het magazijn

DEN HAAG - Met tassen vol boodschappen is een man afgelopen zomer vier keer naar buiten gelopen bij een Albert Heijn in Den Haag. Maar in plaats van via de kassa naar buiten te gaan, creëerde hij zijn eigen uitgang: via een deur in het magazijn. Drie keer is het gelukt om spullen mee te nemen, de vierde keer is hij betrapt door het personeel.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 2 november. Meer zaken zijn hier te vinden.
De winkeldief heeft op 3 juni, 7 juli, 22 juli en 4 augustus toegeslagen bij de Albert Heijn op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag. De man doet eerst of hij een gewone klant is en laadt zijn winkelwagen vol. Tijdens het winkelen stopt hij de nodige spullen in zijn tas.
Vervolgens wacht hij bij de magazijndeuren het juiste moment af. Als niemand hem ziet, loopt hij het magazijn in en gaat via een zijdeur naar buiten. Het is op die manier gelukt om drie keer boodschappen met een waarde van tussen de 100 en 200 euro te stelen.
Eigen uitgang levert winkeldief gratis boodschappen op - Team West

Tas achtergelaten

Begin augustus betrapte het personeel de dief. Hij is weggerend en heeft de volle boodschappentas achtergelaten. Daarna is de man niet meer gezien bij de winkel.

Herkent u hem?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem