Jongetje (4) uit Zoetermeer omgekomen bij ongeluk op A4

Bij een ongeluk op de A4 is een kind uit Zoetermeer omgekomen
Bij een ongeluk op de A4 is een kind uit Zoetermeer omgekomen © NieuwsFoto.nl
ZOETERMEER - Bij een ernstig verkeersongeval op de A4 is een jongetje van 4 jaar oud uit Zoetermeer omgekomen. Dat bevestigt de politie aan Omroep West. In de auto zaten ook de vader en de moeder van het omgekomen kind en nog een ander jong kindje (1). Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere auto die betrokken was bij het ongeluk, zijn opgepakt.
Het ongeluk tussen de twee personenauto's gebeurde rond 01.15 uur in de nacht van zaterdag op zondag op de snelweg A4 bij Hoofddorp. Het 4-jarige jongetje raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.
De twee inzittenden van de andere personenauto, een 27-jarige man uit Veldhoven en een 26-jarige man uit Almelo, bleven ongedeerd. Zij waren mogelijk onder invloed en werden beide aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten nog vast.
© NieuwsFoto.nl

Politie zoekt getuigen

De A4 is na het ongeluk een paar uur afgesloten geweest. De verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan. De politie roept getuigen op zich te melden.